Πόρτες...

Θεματική μας... οι πόρτες! Οι πόρτες που οδηγούν στον κόσμο της τάξης, της ζωής και της δημιουργίας, στον κόσμο της αγάπης και της φαντασίας. Και πόσα μυστικά αυτές οι πόρτες για τις "μαγικές" ικανότητες και ευαισθησίες των δασκάλων μας φανερώνουν! Και σημειωτέον δεν είναι μόνο αυτές - κάποιες χριστουγεννιάτικες τις χάσαμε και ακόμη τις ψάχνουμε!

Μια φορά κι έναν καιρό... συνέχεια

Η Γεωργία Ντέμπου, μητέρα των μαθητών της Β τάξης Θανάση και Ελένης-Μαρίας Ντεροπούλου, έκανε ξανά τα μαγικά της!

Χάρη στη μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά και την ικανότητά της να ζωντανεύει παραμύθια... μας έφερε την άνοιξη στο σχολείο!

Την ευχαριστούμε πολύ!

Αγώνας ποδοσφαίρου για το "Χαμόγελο του παιδιού" (15-5-2015)

Στις 15-5-2015, στο 2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "Σκοράρουμε για το Χαμόγελο" συμμετείχαν οι μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2, οι δάσκαλοί τους κα Τζαμπάζογλου Ιφιγένεια και κ. Παντέρης Δημήτρης με κόουτς τη γυμνάστρια του σχολείου μας κα Χατζηδημητρίου Χρυσούλα!

Και φυσικά οι μαθητές μας είχαν την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων που τους εμψύχωναν και κοουτσάριζαν ... από απόσταση!

Τα αγόρια των τμημάτων σκόραραν για το "Χαμόγελο του Παιδιού" 8 γκoλ!

Κουτσό...

Καιρός για παιχνίδι! Ευχαριστούμε τον κ. Τσακιράκη που το δημιούργησε και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας! Κουτσό λοιπόν, για να θυμούνται οι παλιοί και για να μαθαίνουν οι νέοι!

School Chess (13-5-2015)

Την Τετάρτη 13-5-2015 το απόγευμα το σχολείο μας άνοιξε για να μάθουμε και να παίξουμε με το βασιλιά των επιτραπέζιων παιχνιδιών, το σκάκι!

Η δράση διοργανώθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και τον εξαιρετικά δραστήριο Σκακιστικό Σύλλογο Τριανδρίας!

Οι μαθητές μας διασκέδασαν δημιουργικά, υπό το άγρυπνο βλέμμα υπευθύνων και των γονέων τους!